Boxtec partners

Datalogic

Datalogic är en global aktör av produkter inom området insamling av data där vi erbjuder scanner sortimentet tillsammans med Boxtec produktportfölj.

honeywell

Honeywell

Honeywell är ledande inom flera områden.  För oss betyder deras produkter ett tillskott och komplement av kvalitets scanner för att hela tiden hänga med marknaden på det senaste kraven kring shopping.

Zebra

ZEBRA tillför flera innovativa produkter till vår produktportfölj. De är en ledande tillverkare av  scanner, RFID och datainsamlingslösningar för att möta morgondagens butik.

Star Micronics logo

Star Micronics

Star Micronics är och har varit partner till Boxtec i mer än 30 år. De har ett stort utbud av skrivare för Retail. För mera information är ni välkomna att kontakta oss.

Epson

Epson är sedan länge partner till Boxtec med ett stort utbud av skrivare för flera vertikaler. Alla med lång livslängd och förmånliga garantitider.

Epson logo

Ergonomic solutions

Ergonomic Solutions har varit partner till Boxtec i över 10 år. De tillverkar och levererar standard och kundanpassade kvalitetslösningar i form av stolpar och olika fästen/stativ som passar våra butiksdatorer och kiosker.

Storigo

Storigo är helhetsleverantör av digitala skärmar och budskap med egenutvecklade verktyg.

StorigoLogo

inefi

inefi är en mjukvarupartner med program för övervakning vilket gör att man kan övervaka samtliga processer i er verksamhet i realtid.